Kan inte fatta att vi ska hit! <3


Kan inte fatta att vi ska hit! <3


Klad

Heeeej vänner!
Jag är glad igen för nu börjar jag äntligen få lite rutin i livet. Sover inte till 11 på morgonen längre. Pluggar som en geek och har börjat träna igen efter en månadsjulpaus. 
Ikväll blir det desperate housewives maraton. Är tröööööött...
 

Inga rutiner leder bara till depp

Jag är så trött på att vara ledig nu. Visst, det är skönt med sovmorgon osv men mina rutiner är åt helvete. Min tenta börjar nio på fredag, hur ska jag ens ta mig upp? 
Igår var vi iallafall ute och åt lunch och firade fias födelsedag. Idag ska jag plugga sönder. Som vanligt. Rickard kommer hem sent så det suger ju det också. Men nu ska vi inte vara såna. Nu ska jag njuta av att ha hela dagen för mig själv, och ska strax göra en god frukost. Jag vet, halv tolv, och jag ska göra frukost..
 
 
 

Kaffedrunk

2013, woho! Nyår var awesome. Åt hummer för första gången, sååå gott!! Kvällen var problemfri och underbar.

Dagen efter var typ som att leva i en dimma av bakfylla och ingen mat på 35h.
Igår dock var jag på bio och vapiano med en tjej i min klass. Är så glad att vi går i samma klass! Vi kommer få många roliga år framöver hihi. Såg skräckisen på bio, OMG dog. Svettades. Sjukt bra dock, SE DEN!

Nu är jag tillbaka hos min lovie i vanlig ordning och pluggar samt kollar på Harry. Ikväll blir det pizza mys. Vem orkar laga mat?


RSS 2.0