Nyttiga cupcakes!

När jag gjorde dom där frysta muffinsanra här om dagen insåg jag hur gott det var att mixa keso med vaniljprotein (casein) och stevia. Det smakade precis som cupcakesfrosting. Så det inspererade mig till att testa att göra cupcakes.
 
 
1. Mixa 2 msk kokos och 1 msk fiberhavregryn.
2. Mixa sedan ner 1 msk kakos, 0.75msk stevia, 0.5 tsk bakpulver, 1 msk chokladprotein, 2 msk mjölk, 1/2 banan, 1.5 msk kesella, lite salt och en äggvita. 
3. Smält 70% ig choklad (jag tog med mintsmak, men blir nog godare med naturell eller med kanske apelsin?) och häll den smälta chokladen i smeten. 
4. Fyll ca tre muffinsformar till ungefär hälften och ha dom i mickron i ca 1 minut. (jag hade min första i två minuter och den blev helt bränd haha...) 
5. Mixa ca 100g keso med vanilj casein och 1 msk steva (ni får gå på känsla med vaniljproteinet för det där är en smaksak. jag tycke man ska känna "ostsmaken" av keson för att frostingen ska smaka som vanligt).
6. Häll ner frostningen i en plastpåse och klipp ett hål i hörnet så det blir som en strut och häll över muffinsen. Häll på lite kokos.
 
Klart! 
 
 
 

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0