Midsommar

Jag kunde inte önska mer på midsommar. Jag fick vara med min familj och mina nära&kära. Solen lös hela dagen utan ett ända moln och jag åt god mat och drack gott. Kvällen avslutades med hemmafest. Det var så jag ville ha det. Jag är nöjd!
Malin 22år


Tack för veckan!

Tack för shoppingdagar, luncher, bio och utgångar. Kommer sakna dig!Hej igen!

Hejhopp! Har inte orkat blogga nånting. Är nästan aldrig hemma längre och jag orkar inte blogga via telefonen, appen bara segar. Det som hänt är väl att vi firade malin förra helgen. Mysig grillning/förfest och sedan ut, vi gick till utes. Helgen efter jobbade jag på summerburst som för överigt var LÖJLIGT bra. Helt jävla skit bra. Sån tur med vädret också. Soligt hela första dagen och lite regn i början på andra dagen. Sen försvann alla moln och det blev strålande sol lagom till klockan 16:) Två aw på det. Igår var vi och shoppade lite nytt till min pojks lägenhet. Blev jätte fint.
Nu blir det sussa time! Bilder kommer väl upp lite efter som!
Bio!

Morgonen började med mysmorgon hos min boyy. Efter lite städ och nytta i lägenheten mötte jag sanna för shopp och sushi. Sedan blev det bio på söder med natta där vi valde att se Prometheus. Trodde den var cool. Men ack så fel. Inte ett bra val för tre tjejer kanske
mk


510 kalorier senare

Efter ett uppehåll från min träning i två veckor är det dags att börja röra på sig lite igen. Såg att solen kom fram och planerade att gå ut och gå. Tanken var att jag skulle gå en mil men då jag har världens värsta skavsår blev det endast 8km. Och då led jag 7km av dom haha. Men det känns bra. Nu blir det dusch!
Deadmau5 och lite aw

Igår jobbade jag alltså på söderstadion när deadmau5 hade spelning. Det var typ storm. Fem grader och spö regn. Jag tyckte SÅ synd om alla stackars människor som hade köpt biljett för at gå och se honom. Han är grym, jag älskar hans musik och fick se en del men vädret sög.
Sedan mötte jag heeela ligan på collage där alla firade tampas födelsedag. Var hur trevligt som helst!
Onsdagsutgång

I onsdagsnatt hade jag sjukt trevligt. Jag gled omkring med mig själv. Efter robins drinkbjudning på cafe opera drog tjejerna hem så gick vidare till rose och mötte therese. Efter att ha tappat bort henne följde jag med två killkompisar till leos jobb. Sen blev det en trip förbi collage. Sen tappade jag bort dom så gick tillbaka till rose och mötte rickard och hans jobbvänner. Sen gick jag vidare till white. Vid fyra var vi hemma iallafall. Sov tre timmar tills jag skulle iväg och jobba med coca cola light/h&m. Tur att jag var nykter i onsdags. Älskar att gå ut onsdagar, hade glömt bort det.RSS 2.0