Framtidslycka!

Jag är så glad. Igår var det sista dagen man kunde bekräfta sina val för högskolan. Jag valde att behålla en reservplats och såklart min intagningsplats. För dom som inte vet så kommer jag börja plugga i höst och jag är sååå himla glad. Jag älskar att plugga. Miljön, människorna. Jag har saknat skolan väldigt mycket sedan kth. Samtidigt som jag tror att det här "jobbåret" har vart bra för mig. 
 
"Det finns också, inom båda inriktningarna, möjligheter att arbeta vidare inom den spännande forskarvärden, en värld med explosionsartad utveckling av ny kunskap och med stimulerande kontakt med kollegor runt om i världen. År 2007 genomfördes en undersökning bland tidigare studenter vid Naturvetenskapliga Fakulten på SU. Denna visade att studenter i matematisk statistik och matematik hade högst lön och högst sysselsättningsgrad bland samtliga ämnen vid fakulteten."
 
I höst bryter jag min väg på kth och börjar på su istället vilket mest känns som en extrem lättnad. Dessutom är jag sååååå himla glad för min fining vän Celine kommer antagligen flytta hit till stockholm och börja plugga i höst. Då har jag en pluggbuddiiii!
Många tycker säkert jag är knäpp som längtar tillbaka till skolan, men själv är jag bara glad över att jag känner så!


Söndag!

Men halåååååå. Idag har vart en sån där halvslapp dag. Jag och rickard åkte till nacka forum och sickla för att fixa lite grejer med hans nya tv osv. Åt glass, han handlade lite och sen åkte vi hem. Nu har jag storstädat mitt rum. Hämtade även ut mina nya high heels idag. Ett par sammetsröda som jag är helt kär i. Det jag älskar mest är att klacken är glansig. Yä

Yeye inflyttningsfest

Igår hade nicc och dim inflyttningspartaj med 5kamp och grillande. Super trevligt. Sen gick vi tjejer till berns och sedan avslutade jag och nina @ utecompagniet. Idag mår jag (ursäkta uttrycket) fittdåligt. Ikväll var tanken poolparty. Vet fortfarande inte om jag klarar det utan att spy ner hels poolen. Vi får se!VISBY v29!

Så avslutade jag sommaren med en tripp till gotland. Jag åkte dit för att jobba men jobbade 5 timmar av 24 så vi fick räääätt mycket ledig tid. Vi jobbade alltså bara på nätterna så på dagarna rockade vi sönder kallis. Hade verkligen sjukt kul. Men saknade mina nära och kära här hemma rätt mycket, så nu är jag glad att jag är hemma igen! Men tack för veckan nikki una jessica lasse anna och sara!


 
 

Min hawaiifest

Hade vart och köpt hawaiisaker som en tok dagarna innan. Massor med olika frukter, meloner vi kunde dricka ur, partyis, plastpalmer och glas. Blev en riktigt (färg)glad fest! Tack alla som kom och för alla presenter! Puss till erMy birthday!

Jag vet att min blogg har vart död men jag har inte riktigt haft tid. Jag är nästan aldrig hemma och har inte köpt en passande dataväska till min mac än så orkar aldrig ta med den heller. Men nu ska jag göra några inlägg. Här är några bilder från min födelsedag den 12 juli som jag spenderade med far och sussie :)
 
 
 

Födelsedagsveckan!

Föööör dooooom som missat det så fyller jag 22 år på torsdag iiiih! Idag fick jag min första present som var från mamsi och kenneth. TACK! 
Dagen spenderade jag med rickard plus vän i solen mitt i stan. Sedan mötte jag mull och nu sutter jag här hemma och aa, uppdaterar bloggen som en dåre. Samt dricker lite ramlösa "rött päron" jag spyyyyr. Inte för att den är äcklig, utan för att jag druckigt ca 10000 av just den smaken dom senaste dagarna. Fick dom gratis...
 
 

Putte i parken 2012!

Han knappt vara hemma innan jag skulle iväg för att jobba på ännu en festival. Den här festvialen låg i karlstad så fick spendera lite tid med papsi också, wiie. Lite mindre festvial än peace haha, men med ungefär 9000 besökare och artister som kapten röd, den svenska björnstammen, kent, lars winnerbäck, familjen, melissa horn timbuktu osv osv. En såndär mysig festival. Såklart lite fest även här, och en hotellfrukost värd allt! TACK för pip!
 
 

Några dagar ledigt

Spenderades lite i stan med tjejerna och såklart med min pojk. Mycket mys och mat men också en tripp till gröna lund med hans vänner för 5 kamp. Egentligen är dagen en tradition för dom för en vän till dom som gick bort, så dagen är egentligen ämnad till honom.
Men blev mååånga öl och killarna gick och vann hur mycket gossedjur som helst, rosa hästar, grisar, nallar.. Rickard ville väldigt gärna vinna 1,5m långa nallebjörnen till mig (och han var SJUKT nära), men blev istället världens lenaste elefant. Kanske tur det, vart jag skulle jag ha plats med den björnen haha. Dagen avslutades på josefina! 
 
 

Mer peace

 

Peace and love 2012

Vilken härlig festvial! Jobbdet gick bra, en del jobbpass blev hårda men den längsta rasten jag fick var på 25 timmar. Förstår ni vad vi kunde göra det på dygnet? Festa i eden, se bästa artisterna live och umgås med fina tjejer. Hade sååå jävla roligt. Åt så mycket SKITmat, roomservice och läsk så jag egentligen bara vill spy haha. Men fyra dagar överlevde man!
Peace and love, fred och kärlek!
 
 

 

RSS 2.0